top of page

Veiledere

Brobyggere 

Solid Veiledning er veiledningsselskap dedikert til å styrke bedrifter og enkeltpersoner gjennom skreddersydde løsninger. Med fokus på hjelperen og mennesket tilbyr vi  kunnskap og praktiske metoder for styrking av den ansatte, kollegagruppen og virksomheten. Men også oppdrag knyttet til oppfølging av familier, ungdom, fosterhjem.I veiledning og oppfølging med oss får du

Styrkebasert

Opplæring og

Læringsarena med fokus på et

Inkluderende fellesskap og

Deltagelse

Så kjære alle dere som gjør en enormt viktig jobb, enten som ansatt eller forsørger- vi er klar for enda flere veilendingsoppdrag fra høsten 2024!

Alle innleveringer

Om oss

Solid Veiledning driftes av ekteparet Anette og Jan Kristian, som begge i en årrekke har veiledet og samhandlet med mennesker. Vi tilbyr veiledning av både ansatte innenfor helse/oppvekst/skole, fosterhjem/beredskapshjem og familier. Med spesialisert kunnskap og ferdigheter innenfor stress, traumer, belastninger, motivasjon og utvikling, tilbyr vi et bredt spekter av ressurser og verktøy. I dialog tilpasses behovene, og vi kan tilby midlertidig eller langsiktig støtte. I tillegg tilbyr vi foredrag og workshops.

Vi har base i Drammen og i Trysil, og kan derav tilby våre tjenester i store deler av Østlandet.

Veiledere og foredragsholdere

OppdragsPartnere

asker.png
modum.jpg
trysil.png
øvre eiker.png
kongsberg.png
bottom of page